top of page
Nieuwbouw Gent

JOUW WENSEN ALS VERTREKPUNT

Aannemer in nieuwbouw & ruwbouw uit regio Gent

Elk nieuwbouwproject begint steevast met een persoonlijk gesprek, zeker bij Dubecor uit regio Gent. Om te weten waar jij precies naartoe wil, en om onze aanpak daarop af te stemmen. Als specialist in ruw- en nieuwbouw luisteren we naar jouw wensen en denken proactief mee. Om zo vanuit onze ervaring aan te geven waar het volgens ons nog beter of efficiënter kan. Een mooi eindresultaat is uiteindelijk wat we willen bereiken, maar we verliezen onderweg ook de technische en structurele kant van het verhaal niet uit het oog.

Heb je nog geen concreet plan, maar wil je van een professional horen hoe die het zou aanpakken? Dan lichten we graag onze kijk op je ruw- of nieuwbouwproject toe en zorgen we voor de nodige portie inspiratie en advies op maat. Ons uiteindelijke doel is een ontwerp realiseren waar in je jezelf helemaal herkent. Een transformatie van een huis in een thuis.

Nieuwbouw regio Gent

PERSOONLIJKE AANPAK

Een nieuwbouw alsof het voor onszelf zou zijn

Onze aanpak wordt getekend door een persoonlijke touch. Heldere communicatie is daarbij een constante. Als je met Dubecor uit regio Gent samenwerkt, weet je van meet af aan waar je aan toe bent en ben je van alles op de hoogte. Van de stappen die we ondernemen en de materialen die we gebruiken tot een realistische timing en een gedetailleerd overzicht van de kosten tijdens het nieuwbouwproces.

interieur in nieuwbouwwoning in Gent

CONSTANTE OPVOLGING OP DE WERF

Samengesteld team op maat van jouw nieuwbouwproject

Eens de plannen concreet zijn en de timing vastligt, stellen we een team samen op maat van jouw nieuw- of ruwbouwproject. Voor elke fase van de nieuwbouw zetten wij de juiste vakman in. Daarbij bewaren wij van begin tot eind het overzicht. Met de supervisie van de zaakvoerders Tino & Jonathan is een strikte opvolging op de werf verzekerd. Zo kunnen we een vlotte gang van zaken garanderen en te allen tijde een aanspreekpunt voorzien, zowel voor de mannen op de werf als voor jou als klant.

De geknipte manier om te anticiperen op mogelijke problemen of wijzigingen in de plannen en om ervoor te zorgen dat je je niet steeds hoeft af te vragen of de timing wel klopt, er rekening wordt gehouden met onderaannemers en het afgesproken kostenplaatje wel gerespecteerd wordt.

Totaalaannemer Dubecor uit Oost-Vlaanderen neemt jouw zorgen volledig uit handen.

bottom of page